Tilbehør

Tilbehør

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Når kjolen og skoene er valgt til den festlige lejlighed, så er det næste tilbehøret. Når det drejer sig om tilbehør til piger, er der et væld af muligheder. Hårpynt, taske og smykker er som regel det mest centrale tilbehør, og det pigerne umiddelbart har fokus på. Men ofte er en tiara, broche eller handsker også noget der kan gøre at pigen føler sig som en ægte prinsesse.

Smykker

Smykker har i menneskets historie næsten altid været en af de mest udbredte måder at pynte kroppen og på den måde udtrykke sig på en bestemt måde. Desuden har smykker i en række lande udviklet sig fra at have en ceremoniel betydning til at være et tilbehør, der understøtter et bestemt udtryk, man gerne vil sende. Mange kvinder bruger eksempelvis smykker til at fremhæve deres feminine træk eller til at give et outfit et eksklusivt udtryk. På samme måde er der mange piger, der elsker at have smykker på, da det får dem til at føle sig som noget helt særligt.

Fordi pigerne gerne vil have smykkerne til at vise noget forskelligt, er det også helt individuelt, hvad de ønsker. Nogle vil gerne have glitrende smykker med masser af sten. Gerne med noget lyserødt på, så de virkelig føler sig som en overdådig prinsesse. Andre piger vil hellere have nogle smykker, de synes virker mere voksne, så de selv føler sig helt voksne, når de tager dem på.

Mange piger vil gerne have øreringe i, men har måske ikke fået lov til at få huller i ørene endnu. Det kan ofte løses med en flot halskæde eller et armbånd og andre gange med en flot broche.

Brocher

En broche er med tiderne blevet mindre udbredt, når det kommer til folks hverdagsbeklædning. Når det kommer til børn, ser man det næsten aldrig. Men når det kommer til festtøj, er det en anden snak. I festlige sammenhæng er det ganske udbredt, både blandt børn og voksne, at sætte en flot broche på kjolen, hvis man synes den mangler noget ekstra. Blandt piger er det ofte en broche med glitter, der typisk placeres under brystet. Det er også populært med en stor blomst som broche, der passer til kjolens farve.

Hårpynt

Hårpynt er for mange piger en vigtig detalje, specielt hvis pigerne skal være brudepiger. Når bruden skal have sat håret i en flot frisure og skal have pynt i eller slør på, så vil brudepigen også gerne have sat håret på en smuk måde.

Til dette kan et hårspænde med blomster være rigtig fint og passe godt til temaet som blomsterpige. Hvis man vil have noget mere diskret, men som stadig kan ses, så kan små twistere med glitter være en måde at peppe en fin frisure op på.

Hvis pigen skal til en fest hvor hun skal være den smukkeste prinsesse, så kan et diadem eller en lille tiara give den royale følelse, der skal til.

Tasker

En fin taske, der matcher kjole og sko, er altid et kæmpe hit. De fleste piger ejer i dag en mobiltelefon. Så det praktiske ved at have en taske kan endda forsvares fint. Ligesom højhælede sko er håndtasken lidt en "voksenting", og er derfor helt fantastisk at eje og bære for mange mindre piger.

Strømpebukser

Strømpebukser er et rigtig godt tilbehør til kjolen, specielt hvis kjolen ikke nødvendigvis skal bruges en varm sommerdag. Hvis kjolen skal bruge en forårs eller efterårsdag, hvor tykke strømpebukser ikke er nødvendige, så er nylonstrømpebukser til piger helt ideelle. Som nogle af de få tilbyder vi i Prinsesseskabet nylonstrømpebukser i farver, der passer til festtøjet. De er både praktiske og er altid et hit hos de piger, der gerne vil se voksne ud og gøre mor stolt.

Handsker

Til den ægte prinsesse tilbyder fine handsker, både korte og de helt lange med blomsterdetaljer a' la askepot. Det ultimative finish til det søde og flotte look.