Sko

Sko

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi kender alle til talemåden, der lyder på, at kvinder har en svaghed for at shoppe sko.
Selvom det selvfølgelig ikke gælder alle kvinder, så er der stadig en god portion kvinder, der kan nikke genkendende til dette. Og for mange starter det tidligt! Selv små piger kan gå ind i en butik med de flotteste prinsesseskjoler og i stedet styre direkte hen mod de fine glitrende pigesko med hæl. Det er altså ikke kun hos kvinder, at festskoen har stor betydning.

Den kan for mange piger være ligeså vigtig som selve kjolen. Om ikke andet, så er festskoen ofte prikken over i'et, da den forstærker følelsen af at kunne gå hen ad gulvet som en ægte prinsesse, eller som en pige der føler sig smart og voksen som sin mor. At få lov til at stikke de små fødder i mors stilletter og balancere rundt på dem er for mange piger helt unikt.

Festskoene til pigen er derfor en ganske central del af outfittet, og der skal derfor helst findes nogle flotte sko, der matcher den udvalgte kjole. Der findes mange forskellige slags pigesko, og valget afhænger derfor af alder, årstid og selvfølgelig også smag.

Til de helt små, som ikke er blevet helt sikre på benene endnu, er en flad sko med en rem der holder skoen godt fast et sikkert valg. Af sådanne sko tilbuder butikken flere slags med forskellige fine detaljer, såsom sløjfer, blomster eller flotte sten, der vil få ethvert pigehjerte til at smelte. Detaljerne på skoen kan man tilmed matche med flotte smykker eller fint hårpynt, som butikken også tilbyder. Når pigerne er blevet lidt ældre, er der mange der gerne vil have lidt hæl på skoen, så de ligner mor eller søster.
De fleste kvinder har oplevet, hvordan en høj hæl giver en følelse af selvtillid og femininitet, og i det hele taget bare betyder, at hele udtrykket bliver mere komplet. På samme måde kan en pigesko med en hæl, omend det er en lille hæl, få en pige til at føle sig feminin, voksen og moden, eller som en ægte prinsesse. Hvis en pigesko med hæl er et brændende ønske, så har prinsesseskabet et bredt udvalg af pigesko med en lille hæl der gør, at pigen føler sig ekstra smuk. Hælene varierer i højde, men alle har de en solid hæl der er velegnet til dans og leg på barnefødder. Hvis ikke en festsko med hæl er sagen, så kan en fin ballerina gøre sig ligeså godt til festkjolen. Det er desværre uundgåeligt at en mindre pige på et tidspunkt vil vokse ud af skoen. Vi har i butikken valgt at holde priserne på pigeskoene på et lavt niveau. Så selvom skoen ikke kan vare evigt, er den ikke uden for rækkevidde.

Hos Prins & Prinsesseskabet er der pigesko i både elfenbensfarvet, hvid, sølv og sort. Flere sko varierer over et stort størrelsesudvalg lige fra babystørrelser.