Konfirmationskjoler

Konfirmationskjoler

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Konfirmationskjolen er uden tvivl det største valg af tøj for en teenagepige.

Der er ellers nok af valg i forbindelse med en konfirmation. Hvor og hvordan skal festen holdes. Hvilke gæster skal inviteres. Hvilken menu skal sættes sammen. Der skal tages mange store og overordnede beslutninger.

Så skal der planlægges i detaljer. Hvordan skal bordplanen være. Hvordan skal bordet pyntes. Hvordan skal håret sættes. Der skal forberedes taler og sange.

Og så er der kjolen..! Drømmen af en konfirmationskjole til den store dag.

Mange piger starter allerede flere år i forvejen med at se nettet igennem for at pejle sig ind på, hvilken fantastisk kjole, det skal ende med at blive. En proces der gør, at man kan glæde sig til den store dag i rigtig lang tid.

Derfor skal den endelige beslutning også føles rigtig godt i maven.

Og hvordan når man som både teenagepige og forældre frem til denne gode følelse? Det er jo trods alt forskelligt fra person til person, hvad det skal ende med. Kjolen skal ikke bare være smuk og sidde perfekt, men også signalere hvem du som konfirmandinde er.

Måske er du den sporty type, som egentlig ikke er vant til at gå med kjole. Så er du nok til en 'frisk' kjole, hvor det kan være skoene, der gør den helt rigtig til dig.

Du er måske den naturlige og klassiske pige. Lidt romantisk, sød og feminin. Kjolen bliver nok den 'sikre' løsning, så du ikke fortyder i sidste øjeblik.

Eller er du cool, lidt vild og vil gerne skille dig ud? Så vil du ikke have en kjole, der ligner de andres. Måske vælger du endda en helt anden farve - eller en kjole mest kontrast?

Måske er du pigen, som har gennemsøgt nettet og har fundet frem til rigtig mange hjemmesider med konfirmationskjoler. Måske har du besluttet dig flere måneder for din konfirmation - eller du venter til sidst, så du ikke kan nå at ombestemme dig.

Måske finder du bare lige kjolen, som er DIG. Det allervigtigste er, at du synes om den. Men der er så mange forskellige at vælge imellem. Så måske er der behov for hjælp. Og det kan være spændende at prøve nogle forskellige for at se, hvad du føler dig bedst tilpas i.

Vi hjælper dig naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker.

Det kan være, du ønsker fokus på en bestemt del af kroppen. Hvis der skal være fokus på taljen, kan du vælge en kjole, der er skåret i taljen og som har skørt med lidt strut - f.eks. et tylskørt. Taljen fremhæves også med et bånd. Hvis du vil sætte dit helt eget præg på kjolens finish, kan dette bånd være en anden farve.

For at få fokus på skuldre, kan du vælge en kjole, der har ekstra pynt på skuldrene. Hvis du ønsker fokus på arme, vil det være flot med en kjole, der ikke dækker arme eller skuldre. Ryggen kan fremhæves med en kjole, der har bånd i ryggen. Dette giver en rigtig flot effekt. Ikke mindst kan du vise dine ben ved at vælge en kortere kjole. Det giver en rigtig fin effekt med lidt fylde i skørtet.

I det hele taget er der mange forskellige kropstyper, og snittet på kjolen kan være vigtig for, at du føler dig smuk og godt tilpas.

Kjolen er 'kernen'. Sko og tilbehør viser endnu mere tydeligt din personlighed.

Uanset hvem du er, og hvad du ønsker at signalere, glæder vi os til at hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg til at blive fantastisk smuk på din store dag.

I vores showroom i Ballerup har vi indrettet et lokale med 100% fokus på, at vores konfirmandinder kan få en god oplevelse med at finde deres perfekte kjole.