Alle festkjoler

Alle festkjoler

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvilken pige drømmer ikke om en prinsessekjole... Og hvem kan ikke huske drømmen om denne helt fantastiske kjole?

Nogle gange bliver drømmen til virkelighed. Pludselig er der en anledning til at besøge Prins & Prinsesseskabet. Enten på hjemmesiden eller i vores hyggelige showroom i Ballerup.

Jeg ser så mange søde og forventningsfulde piger komme ind ad døren. Spændte og klar til at finde deres kjole.

Måske opstår chancen i forbindelse med, at man skal være brudepige. Tænk at være så heldig. Og tænk at stå i en butik med så mange drømmekjoler - og så endda få lov til at vælge en af dem.. Jeg kan afsløre, at være vidne til det giver så meget glæde, at I ikke kan forestille jer det. Måske bliver valget en kjole med masser at tyl og strut. Måske ender det med en lang kjole. Måske skal det være en sød og enkel sommerkjole. Somme tider er der et farvetema at tage hensyn til. Alligevel er der så mange kjoler, man kan få lov til at prøve. Der kigges mange gange i spejlet - danses lidt (eller meget) og 'strut effekten' afprøves. Valget kan være svært. Men det er helt sikkert, at alle går glade og tilfredse ud af døren med en stor pose i hånden og glæder sig til, at den store dag skal komme. Det er bare så svært at vente, nu når kjolen er helt klar..

Det kan også være, at storesøster eller storebror skal konfirmeres. Så skal der da også en fin kjole til. Det skal være en rigtig stor dag for konfirmanden - men også for lillesøster. Hjemmesiden kigges grundigt igennem. Der forberedes og forberedes, inden det endelige valg skal tages. Det sværeste er at vælge. Der er så mange forskellige drømmekjoler i så mange forskellige farver.

De store piger skal til gallafest, når skolen slutter. Men der er ofte også gallafester i de mindre klasser. Det er en begivenhed, som pigerne ser frem til. De glæder sig og vil gerne være lige så flotte, som pigerne i de store klasser. Så selvfølgelig kan der også findes gallakjoler til skolepiger hos Prins & Prinsesseskabet. Det kan være, at det skal være det helt store skrud - eller måske en skøn kjole, som kan bruges til alle anledninger. Under alle omstændigheder er det en stor oplevelse at få lov til at blive klædt på som gallapige.

Af andre vigtige begivenheder kan nævnes dåb af både små og større piger eller f.eks. første kommunion.

Den første kommunion for katolikker (første altergang) er en stor fest. Børnene er nu så store, at de kan deltage bevidst. Og det skal fejres. Typisk skal der vælges en flot kjole - enten helt hvid eller elfenben. Igen er der er mange valgmuligheder, og jeg følger glæden i processen med at tage en beslutning om den helt rigtige kjole til den store dag, hvor man virkelig kan være smuk som en prinsesse.

Det kan jo også være, at der skal være stor fest i familien. Det kan være et sølvbryllup, guldbryllup eller en rund fødselsdag. Det glæder altid hovedpersonen, at gæsterne gør noget ud af påklædningen til den store dag. Det gælder jo også børnene. Samtidig kan prinsessedrømmen udleves. Der er vel ingen grænse for, hvor fin man som pige kan være på sådan en dag. Tænk, hvor mange skønne kommentarer, der kan komme ud af det. Og ikke mindst hvilke skønne billeder og minder, det kan medbringe.

Husk også, at en skøn kjole kan være den bedste fødselsdags eller julegave. Tænk, hvilken glæde det giver at pakke sådan en drøm ud. Mon ikke den skal prøves med det samme..

Hvis man er dygtig til f.eks. at danse, synge eller spille musik, skal man måske optræde med sin kunnen. Måske med en violin eller et klaver? Måske skal man optræde alene eller som del af et helt hold. Så skal der tænkes i, hvordan denne optræden skal præsenteres. En kjole, der fremhæver skønheden, er en fantastisk oplevelse.

Når der er tale om et hold, er helheden i fokus. Farverne skal sættes sammen, så holdets optræden fremstår helt perfekt. Uanset anledning, er det spændende for os at være med til at finde den rigtige løsning.

Det skal være let at finde et stort udvalg samme sted. Få en oplevelse med at vælge den helt rigtige kjole og tilbehør i en tid, hvor der skal tages mange beslutninger, og hvor forberedelserne til store fest kan være stressende. Vi elsker at hjælpe til at finde det helt rigtige til præcis jeres behov.

Når kjolen er valgt, kommer turen til tilbehøret. Der kan f.eks. vælges ballerinasko, sandaler eller de skønneste sko med en lille hæl. Sko, der selvfølgelig passer perfekt til den smukke kjole.

Håret skal sættes, så hvilken hårpynt skal det være? Måske søde hårspænder med blomster. Måske et glitrende diadem. Det kan også være en hårbøjle, der matcher. Der er så mange muligheder.

Og en festtaske til mobilen.. Den kan også vælges, så den matcher perfekt. Husk også nylonstrømper og en lille trøje eller bolero til vores nordiske klima.

Sådan kan alle piger blive 100% klædt på fra top til tå til alle fester hos Prins & Prinsesseskabet.

Forventningerne er udfriet hos de spændte piger, og forældrene er glade og lettede. Det er for os hver gang en dejlig oplevelse at være en del af.