Flere visninger

Festkjole Silje - SLUTSALG

Vær den første til at bedømme dette produkt

Pris: 389,00 kr

Special Price 200,00 kr

SPAR 49%

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 9601

* Påkrævede felter

Pris: 389,00 kr

Special Price 200,00 kr




Beskrivelse

Detaljer

Festkjole Silje er vores smukke festkjole med glitter. Den er sød og enkel, og meget anvendelig!

Kjolen runder i halsen bagtil, mens den foran til er en blid v-udskæring.

Kjolen lukkes med lynlås på ryggen, og har desuden et bælte, som lukkes bagpå i en sløjfe. Alle kjolerne på nær den lys gule har fint glimmer i stoffet, som giver kjolen lidt liv uden at blive for meget.

Kjolen forhandles i størrelserne 2-12 år og i de smukke farver lyserød, pink, lyslilla, lime, rød og lys gul. Størrelsesguide kan finde i galleriet. I er velkomne til at kontakte os ved spørgsmål til dette.

Det brede farveudvalg bevirker, at kjolen kan bruges til alt fra sommerfest til brudepigekjole til et bryllup med fastlagt farvetema. Farvevalget af sko kan være ret frit. Alt efter kjolens farve kan det anbefales at bære kjolen med hvide eller sorte sko, da det kan bringe kjolens farve mere i fokus. Vi forhandler bl.a. festsko June, som kan findes her. I tilfælde af det kølige danske vejr, kan kjolen også bæres med et par nylonstrømper. Vi kan anbefale et par her.

På bæltet er en aftagelig rose, som betyder, at kjolen også kan bæres enkelt. Rosen kan afvige lidt i farven fra billederne, men passer stadig til kjolen. Kontakt os endelig om spørgsmål til, eller for billeder af dette.

Kjolens yderste lag er et tyndt lag tyl, som giver kjolen et rigtig prinsessekjolelook. Tyllet bølger fint i bunden og giver den ellers enkle kjole et livligt pust.

Kjolen er af 100 % polyester, og det anbefales, at den vaskes i hånden eller håndvaskeprogram i maskinen (gerne i pudebetræk som vaskepose) samt tørres ved ophængning for at skåne stoffet mest muligt. Rosen skal desuden aftages ved vask.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Festkjole Silje - SLUTSALG

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Følg med på Instagram