Vestsæt

Vestsæt

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Er man på jagt efter et flot og festligt sæt tøj til drengen, og har man besluttet sig for, at det ikke skal være jakkesæt, så er et lækkert vestsæt et rigtig godt alternativ. Et vestsæt inkluderer vest, skjorte, bukser og slips. Et vestsæt er komfortabelt og nemt at bevæge sig i, både for de store, men også de helt små drenge. Vestsættet fungerer derfor rigtig godt til de helt små tumlinger, når de også skal klædes fint på.

Skal barnet døbes, men gerne i noget andet end en traditionel dåbskjole, så kan et fint vestsæt bruges i stedet. Her er det blandt andet muligt at få sæt, der har behagelige shorts og sæt, der har seler. De små shortssæt har som udgangspunkt butterfly i stedet for slips

Hos voksne mænd ser vi mange regler for, hvornår man bruger henholdsvis smoking og jakkesæt, og vi ser sjældent at voksne kommer i vestsæt til formelle begivenheder. For drenge er det dog noget andet. For drenge er det helt acceptabelt at have vestsæt på som eksempelvis brudesvende, og det er derfor helt op til hvad drengen selv og forældrene foretrækker. Et vestsæt til drenge kan derfor både bruges til formelle begivenheder, men også mindre formelle. Det er derfor velegnet til bryllupper, men også mange andre mindre formelle festlige sammenkomster. Det kunne være nytårsaften eller en klassefest, hvor drengen godt kunne tænke sig at imponere de andre fra klassen med et sejt outfit.

Hvis bryllup nu alligevel er den lejlighed, som sættet skal bruges til, kan det være en rigtig fin detalje, at sættet matcher gommens tøj, eksempelvis i farven. Specielt hvis det er far og søn, giver det et rigtig gennemført udtryk, og begge vil med garanti være stolte. Det er mange drenges drøm at ligne deres far, og hvis de kan gøre det som brudesvende, så er lykken gjort. Det vil uden tvivl få dagen til at blive noget helt særligt - uden at gå på kompromis med komforten.

Det er i det hele taget vigtigt at huske på, at det ikke kun piger, der godt kan lide at blive klædt flot på. Selvom mange drenge kan være svære at lokke til at prøve tøj, er det de færreste drenge, der ikke ender med at stå stolte og lykkelige foran spejlet, når først de får det helt rigtige på. Hos mange ender det med,at de slet ikke vil have tøjet af igen. Drengene udtrykker det ofte selv ved at fortælle, hvordan de føler sig smarte og ligner de voksne mænd. Et flot vestsæt kan give netop denne følelse, og er derfor et godt valg i rigtig mange henseender. Ikke mindst prisen, som hører til i den absolut overkommelige ende.

Vestsættene kan fås i mange forskellige farver og varianter. Grundfarven på bukser og vest er oftest sort eller nålestribet. Til gengæld er der mulighed for at vælge et sæt med en tilhørende skjorte i et rigtig stort farveudvalg. Det kan være en frisk limegrøn eller turkis - eller en mere klassisk hvid skjorte samt sort slips. Det nålestribede beige sæt er populært i sommermånederne. Specielt hvis det skal matche små brudepiger også i lyse farver. Endelig kan et slips eller en butterfly være prikke. Over i'et til at matche ind i et bestemt farvetema.