Tilbehør & sko

Tilbehør & sko

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Når en dreng skal se rigtig godt ud til en fest, så er det ikke kun tøjet der skal spille. Også sko og tilbehør skal til, hvis outfittet skal være komplet. Nogle seje sko, et sejt slips eller butterfly behøver dog ikke kun at høre festen til, men kan også blive brugt til at pifte hverdagen lidt op.

Sko:
Tilbage i 1700 og 1800 var lakskoen en absolut nødvendig del af en formel påklædning, der ellers bestod af en smoking og den obligatoriske ”white tie”, altså den hvide butterfly. I dag er valget af både sko og butterfly blevet mindre op til normerne, og mere op til en selv. Nogle bruger 'pæne sko' næsten hver dag, og andre holder ved sneakers, selv til formelle begivenheder. De fleste ifører sig dog et par pæne sko, når det kommer til formelle begivenheder såsom bryllupper, barnedåb osv. Behovet for at føle sig pænt og passende klædt på bliver alligevel afgørende for de fleste. Selv drenge kan føle behovet for at være fint klædt på i visse anledninger, og i denne sammenhæng er et par lækre festsko altid et hit.

Til disse drenge har vi flotte festsko, der vil få enhver dreng til at moonwalke hen ad gulvet som en ægte Michael Jackson. Når først skoene er på, vil han være klar til at danse hele natten i sine seje sko. Desuden ligner festskoene fars, og det gør dem ekstra tiltalende. Vi har flere modeller af festsko til drenge, nogle meget klassiske, og andre lidt mere bløde i formen. Vi har desuden forskellige typer, når det kommer til at skulle matche, og det er derfor muligt både at få laksko til de mindste og sko, der er mere matte. Vi tilbyder selvfølgelig de klassiske sorte, men tilbyder også brune og hvide sko, der går rigtig godt sammen med de lysere jakkesæt og smokinger. Sokker er et must til de flotte laksko, og hvis ikke et lækkert par allerede indehaves, så kan det købes i butikken.

Til de helt små babyfødder har vi ligeledes nogle flotte laksko, der er runde i formen, så de er behagelige at have på. De kan eksempelvis bruges til barnedåb, og ser særlig fine ud, hvis man har valgt at iføre drengen et vestsæt, jakkesæt eller smoking.

Tilbehør:
Ofte er der behov for et bælte, så de fine bukser sidder lige, som de skal. Vi tilbyder derfor bælter til drenge i forskellige længder, og i farverne sort og mørkebrunt. Hvis seler foretrækkes frem for bælte, er det noget butikken også tilbyder.

Nogle gange er det et helt specielt slips eller en butterfly, der er sagen, og det er ikke altid, at det lige er det rigtige, der følger med sættet. Vi har derfor et bredt udvalg af slips i forskellige længder og mange forskellige farver. Udover slips har vi et stort udvalg af butterflies, der ligeledes kan fås i forskellige farver og størrelser - alt efter behov. Vi tilbyder desuden et sæt med butterfly og skærf i samme flotte farve, som er specielt egnet til at peppe smokingsættet op.