Jakkesæt & habitter

Jakkesæt & habitter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Når der skal være fest, skal drengene da ikke skille sig ud. De skal også være festklædte og se fantastiske ud.


Skal I giftes, og er I således i gang med de helt store forberedelser? Så er der mange punkter på listen. Kjolen er der styr på. Det samme gælder for størstedelen af det øvrige. Men hvad med børnene? Er der brudepiger og brudesvende?

Forestil jer jeres søn gå op ad kirkegulvet på denne fantastiske og uforglemmelige dag.

Det starter allerede ved, at I gør jer tanker om, hvordan dette skal være. Skal han matche et farvetema, være en mindre udgave af brudgommen - eller simpelthen være helt sin egen?

Når I står i butikken og har fundet det sæt, der er helt perfekt, er det hele godt i gang. Det er fantastisk at se forandringen, når en dreng bliver klædt på i et jakkesæt. Han ranker rykken, ser sig grundigt i spejlet - og nyder, hvad han ser. Som forældre ser I det også. Tårene lurer, og I bliver pave stolte af den flotte fyr. Med festsko, der passer til, er prikken sat over i'et.

De lidt større drenge er naturligvis meget bevidste om, hvad de ønsker og hvornår, de er tilfredse. Der er heller ingen tvivl om, at de vil opnå rigtig meget positiv opmærksomhed.

Men det kan bestemt også gælde de små drenge. De ved da også, hvornår de ser godt ud. Og en lille fyr i jakkesæt kan kun appellere til 'nåååh effekten'. Nyd det, og husk rigtig mange billeder.

Det er også altid en fornøjelse at tage imod konfirmanderne og deres forældre i vores showroom i Ballerup.

Uanset om man er cool eller klassisk, er der rig mulighed for at lade sin personlighed skinne igennem i et lækkert jakkesæt. Vi hjælper med at finde den pasform, der sidder helt perfekt.

Måske har du lyst til at være helt klassisk med hvid skjorte og et matchende slips. Eller måske synes du, at du skal have en skjorte i en klar farve - det kan f.eks. være orange, turkis, lime eller noget helt andet.

Det hedder sig jo, at man ved konfirmationen træder ind i de voksnes rækker. Når I er taget af sted for at finde et jakkesæt og jeres konfirmand prøver det for første gang, begynder I at se, hvad det handler om. Han er stolt, får stil og bliver selvsikker. Og hvem ønsker ikke at se sin søn sådan..

Gallafesterne som afslutning på en uddannelse har efterhånden fået rigtig stor betydning for de unge. Pigerne er virkelig optagede af at finde deres gallakjole og gør rigtig meget ud af at se absolut perfekte ud til festen. Men drengene følger også med. De møder op - den ene mere stilig, flot og elegant end den anden.

Til en gallafest er der frit spil i forhold til, hvordan tøjet skal sættes sammen. Det handler 100% om at føle sig godt tilpas.

Som hos pigerne betyder gallafesterne i de mindre klasser i folkeskolen også mere og mere for drengene. Jeg må indrømme, at en dreng, der har fået et jakkesæt på, ikke er til at stå for. De er stotle og bevidste om deres nye look. Og ja, så bliver forældrene jo også bløde i knæene.

Der er i virkeligheden masser af anledninger til at blive flot klædt på i et jakkesæt. Hvordan kan man f.eks. ikke glæde et guldbrudepar ved at være med på deres store dag med et flot sæt tøj, som et jakkesæt jo er? Det vil helt sikkert blive værdsat. Det samme vil gælde til runde fødselsdage. Familien bliver ofte samlet til 60, 70, 80 eller måske endda 90 eller 100 års fødselsdage. Til disse anledninger kan der være tradition for et familiefoto. Så er det da flot, hvis drengene også kan blive foreviget i et jakkesæt.

Ikke mindst kan et jakkesæt bruges som gave. Nogle drenge har et jakkesæt øverst på ønskelisten, når der skal skrives ønsker til jul eller deres fødselsdag.

Vi hjælper meget gerne med at finde frem til den rigtige pasform og størrelse, så der ikke vil være så stor chance for, at det skal byttes.

Uanset anledning kan I i vores store udvalg finde jakkesæt til drenge fra str. 6 måneder til ca. 18 år - alt efter bygning. Jakkesættene findes i flere forskellige modeller, så vi altid kan finde det sæt, der passer allerbedst.

Prisen for jakkesættene er for alle fem dele: jakke, bukser, skjorte, vest og slips. Vi har naturligvis også tilbehør som sko, strømper, bælter, slips, seler og butterflies.