Ring +45 42 74 20 77

Helena Heuser – Miss Danmark 2016

okt 27, 2016 | Aktiviteter |

Jeg er da noget stolt af at kunne fortælle, at jeg i dag også har indgået et samarbejde omkring sponsorat af Helena Heuser – Miss Danmark 2016!💜💜

Helena rejser til Washington DC november/december til verdens største skønhedskonkurrence – MISS WORLD!!

Vi kommer bestemt til at følge hende!

Stort stort tillykke og held & lykke til smukke Helena. Det var dejligt at mødes og få taget billeder, mens der blev prøvet kjoler.

***

Status 19. december 2016:

PUERTO RICO VINDER MISS WORLD 2016! 👑🇵🇷🇺🇸

Søndag den 18. December, løb det storslåede Miss World 2016 Finale show af stablen i MGM National Harbor i Washington DC – USA, hvor hvor sidste års vinder fra Spanien – Mireia Lalaguna kårede sin efterkommer.

117 skønheder fra hele verden har i løbet af den sidste måned konkurreret i diverse discipliner såsom Sport, Talent, Topmodel, bedste velgørenhedsprojekt mm. om den prestigefyldte titel og præmien på 100.000 Dollars. Sejren gik til Puerto Rico’s Stephanie del Valle, som nu kan kalde sig Miss World 2016. På 2. pladsen kom den Dominikanske Republik efterfulgt af Miss Indonesien.
Danmarks gudesmukke repræsentant – Helena Heuser, gjorde sig godt bemærket i den sidste måneds tid, og har ligget blandt favoritterne. Selvom Helena har klaret sig godt i diverse deldiscipliner, som f.eks. da hun kvalificerede sig i Top 20 ud af 117 kandidater til Miss Sport, var det desværre ikke nok til en Top 20 placering til finaleshowet.

Miss World blev afholdt for 66. gang og regnes for at være den ældste & største skønhedskonkurrence i verden, som hvert år bliver transmitteret til 2,2 milliarder tv seere verden over i over 120 lande. Den er på højde med de Olympiske Lege og er den 3. mest sete begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold.

Danske Helena Heuser vandt tidligere på året Danmarks største og mest prestigefyldte titel – Miss Danmark 2016 foran 29 kandidater og kvalificerede sig til Miss World. Ønsker du at tilmelde dig til Miss Danmark 2017, så kontakt kontakt@missdanmark.dk

Til finalen i USA, havde Helena sin direktør for Miss Danmark – Lisa Lents, mor og søster med som støtte.

Miss Danmark Organisationen er stolte over Helenas præsentation og takker hende for indsatsen til Miss World 2016. Vi ønsker hende en fantastisk tur tilbage til Danmark!
Vi takker vores sponsorer og alle jer der har fulgt med & støttet Miss Danmark!

RESULTATER:

Miss World 2016: Puerto Rico
2. Plads: Den Dominikanske republik
3. Plads: Indonesien

TOP 5
Kenya
Puerto Rico
Indonesien
Den Dominikanske Republik
Filippinerne

TOP 10
Indonesien
Den Dominikanske Republik
Filippinerne
Belgien
Brasilien
Kenya
Kina
Puerto Rico
USA
SydKorea
People’s Choice: Mongoliet

TOP 20
Kina
Filippinerne
Cook Islands
Mongoliet
Indonesien
Frankrig
Kenya
USA
Indien
Slovakiet
Belgien
Puerto Rico
Australien
Thailand
Brasilien
Ghana
Japan
Den Dominikanske Republik
Ungarn
SydKorea

ØVRIGE PRISER:

Top Model: Miss Kina – Jing Kong
Multimedia: Miss Filippinerne – Catriona Gray
Sport: Cook Islands – Natalia Short
Talent: Mongoliet – Bayartsetseg Altangerel
Beauty With a Purpose: Indonesien – Natasha Mannuela

Med venlig hilsen
Lisa Lents
Direktør
Miss Danmark Organisationen

dsc_4927  dsc_4952 dsc_4969dsc_4956dsc_4935

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder og information om arrangementer. Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtidig samtykke til at Prins & Prinsesseskabet må tage kontakt og/eller sende dig relevante mails samt andet markedsføringsmateriale.

Tak for din tilmelding!